Ciaté Chalkboard Manicure

Märket Ciaté har gjort det än en gång, innovativa sätt att göra sin manikyr
Denna gång visar dom upp blackboard-naglar. Setet innehåller matte black blackboard base coat, fyra pennor och Ciaté Mattificent top coat
Idén är att du först applicerar den svarta färgen, sen kan du med pennorna rita på precis som du skulle göra på en griffeltavla. Är du inte nöd går den designen bort med vanligt vatten. När du sen är färdig drar du bara över med topplacket för att ytan ska förseglas.
 
Intressant sätt att göra manikyr =)!

Emma Watson to Madame Tussauds

Emma Watson är den senaste att få sig förevigad i Madame Tussauds vaxmuseum. Dockan bär en Elie Saab klänning. Jag fascineras över skulptörerna som jobbar med vaxdockorna. De ser otäckt realistiska ut. Denna modell har tagit 4 månader att göra, vilket i mitt huvud inte låter alls så mycket
[gallery][/gallery]

Beyonce for HM

Beyonce kommer vara HMs ansikte utåt inför deras sommarkollektion och detta är en av reklambilderna för den. Kollektionen kommer vara inspirerad av hennes personliga stil. 
Kollektionen kommer inkludera bad-mode till deras linje Water - en linje som skänker en del av vinsten till förmån för att hjälpa folk i områden som är utsatta och för att öka medvetandet om vattenresurser.
 
Jag ser fram emot att få se denna kollektion. Beyonce är en mycket vacker kvinna och har verkligen kroppen för att visa upp badmode. Kankse man till och med hittar en ny bikini till sommaren? Och om man samtidigt kan göra en liten men god gärning genom att köpa från Water-linjen så tycker jag det är värt att ta sig en titt 

A great hairmask

L'oréal expert Absolut repair cellular har jag testat nu ett tag och jag tycker den är riktigt bra. Jag köpte den sist jag var till frissan eftersom jag har börjat märka att mina längder har börjat ta lite stryk. Så nu ska håret redas upp! ag använder den 2-3 gånger i veckan och låter den sitta i lite längre än verksamhetstiden säger. Jag gillar den och har faktiskt märkt att håret ser bättre ut.

Awesome helg

Jag vill tacka alla inblandade som hjälpt till att göra den här helgen så awesome som den varit
Tack till Novium för en mycket fin årsfest!
Söndagen har gått åt till att vila inför pampasveckan som startar imorgon =)

Noviums femte årsfest

Idag är det Noviums femte årsfest och jag är påväg =)
ser riktigt mycket fram emot det ^^
Ni som inte vet så är en årsfest en mycket fin och högtidlig tillställning där klädkoden är högtidsklädsel med akademiska förtjänsttecken, det vill säga frack och långklänning samt kårband och -rosett.
Jag bär en röd långklänning med mina två kårrosetter på vänster bröst och min avec bär en stilig frack =)
 
Kommer antagligen komma bilder efter helgen men uppdateringen kommer vara dålig =)
så puss på er mina fina läsare

DIY Facial Mask

Testade en ny Do-it-yourself ansiktsmask idag som jag tyckte fungerade riktigt bra så här kommer den
 
Ingredienser
1 tesked färskpressad apelsin
1 matsked matsoda
 
Instruktioner
Blanda 1 tesked färskpressad apelsin med 1 matsked matsoda. 
Applicera ett tunt lager över ansiktet. Undvik ögonen!
Låt sitta på i 20 minuter. Försök även att undvika att röra på ansiktet allt för mycket eftersom detta kommer göra så smöran flagnar av.
Efter 20 minuter, fukta fingrarna och skrubba ansiktet försiktigt för extra exfoliering
Tvätta av med vatten och sätt på fuktighetscreme
 
Masken rekommenderas att användas 1-2 gånger i veckan. Masken är bra för hud med pormaskar. Matsoda skrubbar huden bra och apelsinjuicen hjälper till att stänga porerna samt vitamin C gör huden klarare.
Masken rekommenderas inte om du är allergisk mot apelsiner.
 
 
x0TrPoM9D8jl3AQUNZrEpRaY.jpeg:Amazon:photo

Rosor på kvinnodagen

Det har, som många av er redan märkt, varit kvinnodagen idag och jag har tillomed fått mig några rosor idag. Först en röd ros av Mike och Simon (både jag och Sanna fick varsin, särbehandling på högsta nivå)
Sen fick jag även en hel bukett rosa rosor av min mamma och pappa

Roland Mouret Launches Debut Bag Collection

Modehuset Roland Mouret designer sin första linje med handväskor. Handväskorna, som visades under deras autumn/winter ready-to-wear i Paris, kommer att komma till försäljning i juli och enligt talespersonen för Roland Mouret ska väskorna spegla det en Mouret-kvinna står för. De är designade att kunna användas från dag till natt och att även bli en nyckeldel och Mouret-kvinnans garderob.
Jag gillar skarpt designen och färgerna på värkorna. Designen för de är så tidlösa, de är sådana väskor som du kan ha i flera år och som aldrig blir omoderna. Färgerna gillar jag för jag gillar möka handväskor, mörka djupa toner passar även ypperligt till stilen på väskorna. Sen detaljerna med det lite ljusa materialet ger dem mera liv.
Vad tycker ni?
[gallery][/gallery]

Jean Paul Gaultier utställning till London i april

Under april kommer man kunna se Jean Paul Gaultiers utställning " The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From The Sidewalk To The Catwalk" i London. Utställningen kommer visa över 140 olika couture och ready-to-wear plagg från hela designerns karriär. Det kommer även finnas material från catwalkshows. musikvideor och filmer. Även klipp från hans late night show "Eurotrash"
En av de första plaggen i alla fall jag kommer att tänka på när jag gör Jean Paul Gaultier är Madonnas ikoniska strut-korsett som hon hade under "Blonde Ambition"-turnén 1990 och den kommer självfallet vara på utsällningen. Även andra kändisar såsom Kylie Minogue och Dita von Teese som har fått sina kläder designade av Gaultier kommer visas upp.
Jag skulle väldigt gärna åka till London och se denna utställning =)
 

Hair in the mail

Fick ett paket på posten idag från Rapunzel of sweden
Det va mitt cinetthår som äntligen anlänt som jag ska använda inför fredagens hårförlängning =) Jag ska på fredag göra en hel hårförlängning med cinetter, ser jättemycket fram emot det =)
[gallery]
[/gallery]

Need some tips

Jag skulle behöva lite tips på torrshampoo
Sådär överlag skulle jag inte använda torrshampoo, jag tycker det verkar lite...äcklit? Men det håller bra och ger stadga när man ska laga frisyrer och uppsättningar så därför skulle jag vilja ha lite tips av er =)
Använder ni torrshampo och finns det något särskilt märke ni rekommenderar?
Kommentera och tipsa! ^^
 

Drag Makeup

Två videor på samma kille, Petrilude, som sminkar sig till en dragqueen
 
Jag skulle vilja testa på drag-makeup. Jag har ju redan gjort min storebror till en kvinna men det var inte klassat som drag. Jag skulle vilja testa tvättäkta drag-makeup på någon =)
en fantastisk bild på min fabolous bror när han blev kvinna ;)

New favorite lipstick


Isadoras Jelly Kiss "Ballerina" är mitt nya favoritläppt´stift. Köpte detta i fredags eftersom jag ville ha ett rosa läppstift inför våren 
Läppstiftet är riktigt bra och är mjukt och fint på läpparna. Beroende sen på vilken läppenna du använder kan det te sig mörkare och ljusare då det är semi-transparent. Jag använder antingen en läppenna som är samma färg som mina vanliga läppar eller en rosa läppenna då jag har använt detta =)
 

Vårkänslor med Essie

Jag fick sådana vårkänslor av att kolla runt på kläder på Internet så jag bestämde mig att mina naglar nu fick prydas av någon vårig färg. Jag valde Essie - Beach Party, ett pastelligt rosa nagellack med bra täckning.
Nagellacket köpte jag förra året från Carpelan Cosmetics och jag gillar det verkligen. Har hunnit nytta det ganska många gånger tidigare =)