22

Födelsedagen kom och gick och jag är supernöjd över hur jag spenderade min 22-årsdag
tusen och åter tusen tack till alla som uppmärksammade den. Det värmer :)

Vilken överraskning

Fick ett telefonsamtal som löd 
"Hej. Va klar om 5 minuter. Jag är hos dig då"
Nå det va bara att göra som man blev tillsagt och vara klar. 5 minuter senare satt jag i en bil påväg någonstans. Visade sig jag fick mig en liten försmak av födelsedagsfirandet genom att bli bjuden på middag med vin på färjan Skarven som går mellan Svinö och Degerby. En riktigt rolig överraskning må jag säga =)
 

Oinspirerat

Just nu känns det väldigt oinspirerat att blogga. Jag gör inget speciellt, inget nytt har hänt och ja, liver flyter sin gilla gång. Jag funderar även på att överge Smällkaramellens för en annan blogg (händer detta kommer det givetvis mer information)
Men ja, livet flyter på som vanligt. På söndag är det min 22-årsdag =) Inget nämnvärt inplanerat för att fira den, återstår att se vad som ordnas. Men vad det än är blir det säkert bra :)
Någon gång här i juli (måste lite kolla arbetstider) ska jag ett varv till Stockholm och skriva hyreskontrakt inför höstens boende. Hade verkligen tur med boende, hoppas rummet är lika fint som det ser ut =)
I brist på annat bjuder jag på en vacker vy. Bomarsund en solig dag. 

Midsommar

Jag hoppas ni alla har haft en superduper midsommar =)!
Fredagen för mig spenderades på en fest i Dalbo med ett glatt gäng där det åts grillat och dracks snapsar =)
Lördagen spenderades hemma hos Fredrik och Justyna på middag. Vi blev riktigt bortskämda med all den goda maten som vi fick. 
Idag har jag bara chilat och tagit det lugnt och förberett mig för en ny arbetsvecka. Har också smått börjat planera vad som ska ske nästa helg. På söndag fyller jag nämligen hela 22 år =)
 

Åland

nu har jag kommit till Ålan och imorgon börjar jobbet :)
har haf en del program över helgen så har inte hunnit blogga nått
bjuder på lite bilder istället