10 bisarra skönhetsknep

yaay countdown!
Här kommer en topp 10 - lista på helt bisarra skönhetsknep som jag hittat ^^
 
10. Ansiktsmask av fågelbajs
I Japan finns det en traditionell ansiktsmask som användes av geishor och skådespelerskor. Denna är gjord av avföringen från nektergalen. Anledningen till att det fungerar är för att det innehåller aminosyran guanine som renar huden. Däremot är det inget man ska testa och laga själv eftersom det måste renas innan användning. Så vill ni testa, checka ditt närmaste lyx-spa 
 
9. Body wash med myror
Tvätta håret, använd som bodyscrub eller varför inte doppa hela dig i denna bodywash som sägs väcka sinnena och skapa en känsla av balans i livet. Den ska även ta bort döda hudceller och motverka att huden blir oljig. Men det låter lite scary, eller hur?
 
8. Balsam gjord av sperma från tjurar
Hari's, en berömd hårsalong, i London bjuder ut denna behandling för en summa av $85. De påstår kuren i princip är som viagra för håret och ska ge glänsande och volymfyllda lockar. 
 
7. "Skönhetsdryck" av gris-moderkaka
Än en gång nått från Japan och bevis på att folk är villiga att göra det mesta för ungdom och skönhet. Denna "dryck" är fullpackad med vitaminer och mineraler som är bra för kroppen (hey, det är en moderkaka, fostret ska ju leva av det där innan själva förlossningen).
 
6. Smör-massage
I Etiopien kan man få en 45 minuter lång massage med smör som massageolja. Detta används även som en metod att tighta till där nere om ni förstår vad jag menar. Kvinnan får smörja in sig med smöret, sen får hon sitta med benen särade över en rök som gör att smöret smälter. Om det fungerar har jag ingen aning om men det finns
 
5. Gurgla urin
Under det antika rom så importerades och användes portugisisk urin som munskölj för att göra tänderna vita. Märk väl att det måste vara portugisiskt. Detta eftersom pH-värdet i just deras är det mest optimala tydligen. Urin innehåller bakteriedödande partiklar men jag tror jag avstår och håller mig till det man köper på affären
 
4. Ansiktscreme med snigelslem
Slemmet som snigeln avsöndrar under sig har blivit kliniskt bevisat att hjälpa och förbättra hudens strktur samt cellfunktion. Den innehåller starka antioxidanter som skyddar mot skadliga föroreningar från luften. Den fungerar läkande för till exempel acneärr, motverkar tidiga ålderstecken och skador orsakade av solen. Den hjälper även huden att läka snabbare.
 
3. "Val-utsöndringar"
Denna utsöndring från valar (som antingen kommer fram eller bak) så kallar Ambergris och används i mediciner, som krydda och som stabiliseringsmedel i fina parfymer. 
 
2. Ansiktscreme av moderkaka
Jennifer Lopez, Ena Longoria och Madonna sägs använda denna ansiktscreme från märket EMK Placental. Företaget har skapat en hel hudvårdsserie med grunden från just moderkakor och grundpriset ligger runt $90 och uppåt
 
1. "Skin Poker"
Istället för att använda kemisk peeling och dylikt så tar du nånting som ser ut som en rulle med små taggar på och praktiskt taget pickar hål på huden. Idén är helt genial men jag kan inte komma ifrån tanken på hur ont det måste göra. Lite som en spikmatta fast för ansiktet (spikmattor gör ont, säger du emot har du fel åsikt :D). Eftersom den nya huden får komma fram hjälper även den med återuppbyggnaden av huden. 
 
Vad anser ni om dessa skönhetsknep? Har ni testat nån av dem? Skulle ni vilja testa nån av dem?
Kommentera gärna och berätta =)
 
- Johanna

Kommentarer

Denise 23 - mamma till Kevin och tjejen i magen säger:

My god, va groteskt. Min redan känsliga gravidmage ville gå in på toaletten och göra nummer tre ;p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej