Cosmopolitan i Sverige läggs ner

Tidigare idag publicerade svenska Cosmopolitan denna text på deras facebook-sida
 
"Tyvärr måste vi meddela den supertråkiga nyheten att Cosmopolitan kommer att upphöra med sin utgivning i Sverige. Vi har alltid haft ett starkt stöd från våra annonsörer, samarbetspartners och inte minst alla er fantastiska läsare, men vårt svenska förlag LRF Media och våra amerikanska ägare Hearst Magazines har enats om att avsluta sitt partneravtal vilket gör att vår licens därmed upphör. Ett beslut vi självklart respekterar.

Vi på Cosmoredaktionen vill passa på att tacka för alla de här underbara åren som har varit fyllda av skratt, glädje, kärlek och tokigheter. Vi brukar alltid säga att vi har världens bästa jobb och världens bästa läsare! Tack vare er och ert engagemang har det varit fantastiskt roligt att göra tidningen varje månad. Och vi har verkligen uppskattat alla era mejl, brev och samtal som har varit proppade med peppande feedback, spännande idéer och tips. 

Är du prenumerant kommer de nummer du har kvar i din prenumeration ersätts med VeckoRevyn. Om du inte vill ha VeckoRevyn ber vi dig kontakta Bonnier Tidskrifters kundtjänst på 08-454 95 12 senast den 1 februari (ha då ditt prenumerationsnummer och bankkontonummer nära till hands). För frågor som inte gäller prenumerationsärenden ber vi dig kontakta LRF Medias kundtjänst på 08-588 365 05.

Massor med kramar till alla er Fun Fearless Females där ute från hela redaktionen på Cosmopolitan."
- Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej